Drejekursus: Lidt øvede

2.100,00 DKK

Drejekursus lidt øvede
26/10 9.00-16.00

En hel dag ved drejeskiverne i keramikværkstedet! Nu skal der rykkes, på det du allerede har lært, men gerne vil et stykke videre med. Vi arbejder med at dreje tallerkener og fade, æg, krukker med låg og større emner af 2-3 kg ler også. Samt hvad vi nu ellers finder på. Efter introduceringen er der god tid til at du selv øver dig på drejeskiven. Her vil jeg vejlede og hjælpe jer igennem hele dagen. Kurset er for dig der allerede kan centrere mindre kløse uden problemer, dreje små skåle, kopper osv. kurset er for dig der har nogenlunde styr på basaltetknikkerne, men gerne vil op i størrelsen, samt lære andre fifs og tricks. 

7 timers kursus 2100,- kr. 4 deltagere.

4 på lager

Kategori:

Drejekursus lidt øvede
26/10 9.00-16.00

En hel dag ved drejeskiverne i keramikværkstedet! Nu skal der rykkes, på det du allerede har lært, men gerne vil et stykke videre med. Vi arbejder med at dreje tallerkener og fade, æg, krukker med låg og større emner af 2-3 kg ler også. Samt hvad vi nu ellers finder på. Efter introduceringen er der god tid til at du selv øver dig på drejeskiven. Her vil jeg vejlede og hjælpe jer igennem hele dagen. 

Kurset er for dig der allerede kan centrere mindre kløse uden problemer, dreje små skåle, kopper osv. kurset er for dig der har nogenlunde styr på basaltetknikkerne, men gerne vil op i størrelsen, samt lære andre fifs og tricks. På kurset vil du få introduktion til værkstedet/værkstedskørekort så du efter kurset kan booke dig ind på værkstedets åbne aftner.

Drejeskiver
Værkstedet råder over 4 elektriske drejeskiver. Har du egen elektrisk drejeskive som du gerne vil bruge så er du også velkommen til at medbringe denne.

Tider
Kurset starter 
kl 9.00 og slutter kl 16.00
Det sidste kvarter vil der være fælles oprydning.
Der vil løbende være pauser, medbring selv madpakken, eller bestil på forhånd en sandwich hos mig. Pris 75,- kr.

Du kan hele dagen købe god kaffe, Søbogård saft og is fra Iscafeen Isværk. Eller selv medbringe lidt godt til pauserne.

Materialer
Medbring et par håndklæder der kan tåle ler, samt et forklæde.

Du må påregne at betale for materialer. Alt ler skal købes i værkstedet til prisen 65,- kr pr kg alm. stentøjsler. Prisen inkluderer leret, glasur og brændinger. Der er ingen begrænsning på mængde ting du laver på dagen.

Afhentning
Da kurset kun er en dag, vil I ikke kunne få jeres ting med hjem på dagen.
Leret skal tørre nogle dage, derefter afdrejes, dette kan du gøre hjemme hvis du har en drejeskive hjemme. Eller på en af de åbne værksteder der ligger i ugen efter kurset feks. Mandag den 28/10 om aftenen, eller torsdag den 31/10 om eftermiddagen. Pris pr åben værkstedsgang er 75,- kr. Derefter skal det brændes 1. Gang. Og Derefter kan du igen booke dig ind på et åben værksted hvor du kan glasere dine ting.
Derefter skal leret brændes endnu en gang. Og du kan så afhente det.
Hele processen vil ta 2-4 uger (Keramikken kan desværre ikke sendes, og heller ikke stå hos os over længere tid) 

Pris
7 timers kursus 2100,- kr. 4 deltagere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drejekursus: Lidt øvede”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *