Drejekursus: Nybegyndere

1.450,00 DKK

16/10 9.00-16.00

En intens og lærerig dag ved drejeskiverne i keramikværkstedet, vi starter helt fra bunden og gennemgår de basale ting. Centrering og div. greb der skal til for at få styr på drejeteknikken. Efter introduceringen er der tid til at du selv skal i gang på drejeskiven. Her vil jeg vejlede og hjælpe jer igennem hele dagen. Du vil lære at dreje kopper, skåle, tallerkner, hanke samt få vist hvordan du afdrejer dine ting, så de får den sidste lækre finish. 

7 timers kursus 1450,- kr. – max 6 deltagere.

6 på lager

Kategori:

En intens og lærerig dag ved drejeskiverne i keramikværkstedet, vi starter helt fra bunden og gennemgår de basale ting. Centrering og div. greb der skal til for at få styr på drejeteknikken. Efter introduceringen er der tid til at du selv skal i gang på drejeskiven. Her vil jeg vejlede og hjælpe jer igennem hele dagen. Du vil lære at dreje kopper, skåle, tallerkner, mm. 

Til slut vil du også lære hvordan du laver hanke samt få vist hvordan du afdrejer dine ting, så de får den sidste lækre finish. 

Kurset er for dig der ikke har drejet før, og for dig der allerede har øvet dig lidt. men som gerne vil få helt styr på greb og centrering. 

Obs:
At dreje kræver tålmodighed, og muskelkraft i hænder, arme og ryg samt højre ben når du bruger sparkeskiven.

På kurset vil du få introduktion til værkstedet/værkstedskørekort så du efter kurset kan booke dig ind på værkstedets åbne aftner.

Drejeskiver
Værkstedet råder over 3 elektriske drejeskiver og 3 sparkeskiver. Vi anbefaler altid at begyndere starter på sparkeskiver da det er lettere at styre. På kurset skifter vi imellem de to typer så man får prøvet begge typer. Har du egen elektrisk drejeskive som du gerne vil bruge så er du også velkommen til at medbringe denne.

Tider
Kurset starter 
kl 9.00 og slutter kl 16.00
Det sidste kvarter vil der være fælles oprydning.
Der vil løbende være pauser, medbring selv madpakken, eller bestil på forhånd en sandwich hos mig. Pris 75,- kr.

Du kan hele dagen købe god kaffe fra Mols Kafferisteri, Søbogård saft og is fra Iscafeen Isværk. Eller selv medbringe lidt godt til pauserne.

Materialer
Medbring et par håndklæder der kan tåle ler, samt et forklæde.

Du må påregne at betale for materialer. Alt ler skal købes i værkstedet til prisen 65,- kr pr kg alm. stentøjsler. Prisen inkluderer leret, glasur og brændinger.
Der er ingen begrænsning på mængde ting du laver på dagen.

Afhentning
Da kurset kun er en dag, vil I ikke kunne få jeres ting med hjem på dagen.
Leret skal tørre nogle dage, derefter afdrejes, dette kan du gøre på en af de åbne værksteder der ligger i ugen efter kurset feks. Mandag den 14/10 om aftenen, eller torsdag den 17/10 om eftermiddagen. Pris pr åben værkstedsgang er 75,- kr. Derefter skal det brændes 1. Gang. Og Derefter kan du igen booke dig ind på et åben værksted hvor du kan glasere dine ting.
Derefter skal leret brændes endnu en gang. Og du kan så afhente det.
Hele processen vil ta 2-4 uger (Keramikken kan desværre ikke sendes, og heller ikke stå hos os over længere tid) 

Pris
7 timers kursus 1450,- kr. 6 deltagere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drejekursus: Nybegyndere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *