Keramikkurser 

Weekendkurser er ideelle for jer der ikke lige kan gå til keramik hver onsdag. Og til jer der gerne vil have god tid til at fordybe sig i mange timer i træk. Du kan forvente intens læring og en inspirerende og hyggelig dag eller weekend, hvor du også har tid til at afprøve teknikkerne og selv udfolde dig kreativt med leret. Efter et kursus kan du arbejde videre på de åbne aftner om mandagen, eller tage et andet kursus for at lære mere nyt eller fordybe dig videre. 

Der vil løbende blive lagt flere weekendkurser op på hjemmesiden og på vores Facebook side. 

Kontakt mig også gerne hvis du har ønsker til kurser vi skal udbyde på 4141 1510. 
Har du problemer med at tilmelde dig? Kontakt Nikolaj på 4141 1505

Her er både kurser for nybegynder og mere øvede keramikentusiaster. Der vil løbende blive lagt nye kurser op på hjemmesiden. Er der ikke lige det du søger efter så skriv og spørg, måske vi kan finde på at udbyde netop det du søger. 

Keramikkurser hos os, er en oplevelse, der kombinerer kreativ udfoldelse, læring og socialt samvær med andre keramikinteresserede. Uanset om du er en nybegynder eller erfaren, er du velkommen.

Her er altid fokus på læring og udvikling, men i en god og hyggelig atmosfære, hvor alle i værkstedet hjælper hinanden, deler ideer, tips og tricks, gode og dårlige erfaringer.

Og så er der selvfølgelig også plads til en kaffe eller ispause. (Sammen med keramikværkstedet ligger Isværk, som laver hjemmelavede is af økologiske/lokale råvarer. Samt sælger god kaffe fra Mols Kafferisteri)

Introduktion

Alle kurser starter med introduktion til værkstedet, gennemgang af en eller flere teknikker, tips og tricks, samt inspiration. Derefter er der god tid til at arbejde med egne ideer under løbende vejledning fra læreren. Der er plads til 12 personer på alle kurser, (dog kun 6 personer på drejekurser)

På alle kurser skal du påregne at købe alle materialer i værkstedet. Dvs. Stentøjsler afregnes med 65,- kr pr kg. Denne pris inkluderer både ler, glasering og anden brændinger.

På aftenkurser over længere tid vil du kunne få dine ting med hjem løbende. Men hvis du har været på et weekendkursus feks. skal du hente dine ting når de er brændt. Senest 3 uger efter kurset (vi kan ikke tilbyde at sende dine ting).