Begejstring

Foreningen

Kreativt håndværk

Om Kreativt håndværk

Den kreative forening på Djursland

Ideværket:

Udgangspunktet for foreningen er grunden Ideværket, på adressen Ravnen 5, som ligger imellem Rønde og Ebeltoft i forbindelse med økosamfundet Friland. Grunden er udlagt til kunsthåndværk og tanken er at der på sigt skal være 5-8 kreative tiny-house værksteder. I 2024 starter vi med et keramikværksted som ligger sammen med iscaféen Isværk. Her vil man kunne deltage i både åbne aftener og kurser indenfor keramik. Men vi håber og ønsker at lokale kunsthåndværkere vil åbne værksteder i løbet af de kommende år indenfor mange forskellige genrer. Eneste krav er, at de er åbne for offentligheden i kraft af åbne aftener eller kurser.

Foreningen Kreativt håndværk

Foreningen er skabt for at samle kreative mennesker i Syddjurs omkring kreativt håndværk af forskellige genrer.

Foreningen er det der binder værkstederne sammen, men det er ikke foreningen der udbyder kurser m.m. Det er således foreningen der ejer bygningen til keramikværkstedet og dermed stiller muligheden for keramik i Syddjurs til rådighed, men det er Ideværket der udbyder keramikkurser m.m. i bygningen. 

Støtte fra NRGI Fonden:

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores bæredygtige keramikværksted er blevet støttet af NRGI Fonden. Dette har hjulpet os med at realisere vores vision om at skabe et miljøvenligt, kreativt rum, der er i harmoni med naturen og vores værdier om bæredygtighed.

Vores keramikværksted er mere end blot et sted for kunstnerisk udfoldelse – det er et eksempel på, hvordan kreativitet og bæredygtighed kan forenes for at skabe noget smukt og mere ansvarligt. Vi håber at en masse mennesker vil gøre brug af værkstedet og udfolde deres kreativitet. Vi opfordrer alle interesserede til at besøge vores værksted, deltage i vores keramikkurser, åben aftner og andre arrangementer. Man er altid velkommen.